Tuesday 12 December 2017

My Box Making tutorials are now on YouTube!

Eindelijk is het zover!
Voor iedereen die zo graag zelf een doos zou willen maken na het zien van mijn doosjes bekleed met stof heb ik goed nieuws!
De eerste tutorial staat al on line op mijn YouTube kanaal. Ook handig voor als je al wel eens een workshop bij mij hebt kunnen doen, maar vergeten bent hoe het ook alweer moest.

For all of you who would like to make a box after seeing my boxes covered with fabric here is good news! From now on I will be posting tutorials on a regular basis about Box Making on my YouTube channel! The first tutorial is already on line. For those of you who have been able to do a workshop with me but forgot some of the different steps, this one is for you.

With the help of my son I am getting a lot done this Holiday Season

Stap voor stap laat ik je zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van verschillende dozen. Hoe je het karton meet, snijdt, lijmt en hoe de stof er aan de buiten- en binnenkant op aan te brengen.

Step by step I take you through the whole process of how-to make a box from scratch, how to measure and cut, glue and cover with fabric and how to work on the inside of the box.

Screenshot from the tutorial Beginners' Box

De Beginners Doos komt als eerste aan bod. In ongeveer 10 stappen laat ik je zien hoe je de doos kan maken en eerste les staat al on-line op YouTube. Je kunt je ook gratis aanmelden bij mijn kanaal zodat je geen video hoeft te missen. Je krijgt dan automatisch bericht als ik er weer een nieuwe video opzet. 

The first tutorial is about the Beginners Box.
In about 10 steps I guide you through the whole process.
If you don't want to miss any of the tutorials you can subscribe to my YouTube channel for free. You will be automatically be notified when I post a new video.

Hier is alvast de eerste video te zien met een introductie naar Gecko Boxes!
Start right here with my introduction to Gecko Boxes!
Veel plezier! Hope you like it!


Groetjes, Hilde 

6 comments:

 1. Wat leuk dat je dit gaat doen Hilde. Succes! Ik weet alleen niet hoe ik mij precies moet aanmelden. Wel bij you tube heb ik mij kunnen abonneren.
  Groetjes, Ineke

  ReplyDelete
 2. Je hebt een heel duidelijke tutorial gemaakt Hilde . Dank je.
  Groetjes Mien B.

  ReplyDelete
 3. Well done Hilde. And I'm glad there's now a video I can consult in case I forget how to make a certain box. Can't wait for more!!!

  ReplyDelete
 4. Ik ben blij dat je een tutorial maakte voor het maken van een doos. Ik heb het ooit weleens gedaan, lang geleden en wil het graag nog eens doen.
  Ook heel leuk om al die Afrikaanse stoffen te zien. Ik heb goeede herinneringen aan een vakantie en familiebezoek in Namibië. Mijn dochter woonde daar ongeveer 1 1/2 jaar. Mijn dochter en ik kopen nog weleens Afrikaanse stof op een quiltbeurs (bij Tambani)
  Ik kom zeker hier terug.
  Groetjes
  Annemieke

  ReplyDelete
 5. Allereerst de allerbeste wensen voor 2018!
  Meis wat leuk, de you tube tutorials, leuk om je in actie te zien, altijd handig en... een leuke herinnering aan het samen maken...
  Lieve groetjes van Marijke

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!