Wednesday 18 April 2012

Never a dull moment

Ik ben met veel teveel dingen tegelijkertijd bezig! Het grote voordeel is dat het nooit saai wordt en er overal in huis iets leuks ligt om te doen! Het enige (?) nadeel is dat het allemaal wat langer duurt voordat het klaar is...

I am working on far too many things at the same time! There is never a dull moment in this house and in many corners is a fun thing lying around, patiently waiting. The only (?) disadvantage is that it takes a bit longer to get it all finished...


Voor mijn vriendin Joke die ik in Singapore heb leren kennen en die net als ik 
over de hele wereld gewoond heeft, heb ik dit gemaakt:

I made this for my friend Joke (pronounce as Yoka) whom I got to know while living in Singapore. She lives around the world just like we do:
 een hoesje voor haar ereader en een toilettasje met lintjes van Bahia omdat ze ook een aantal jaar in Brazilië heeft gewoond.

a cover for her e-reader and a make-up bag with a tassel of ribbons from Bahia. She lived in Brazil for a couple of years

En dit is nog in de maak. Ze had deze spulletjes een keertje gezien op mijn blog en vroeg "Hilde...? Die spulletjes vind ik leuk!" Joke, er wordt aan gewerkt! ;o)

This one is still in process. After seeing these projects on my blog she asked me: Hilde...? I like these!" Joke, I am working on it! ;o)Van Willemien kreeg ik dit stapeltje stof mee vanuit Nederland. Willemien ken ik uit de tijd dat we allebei in Marietta - Georgia (USA) woonden, alweer meer dan 20 jaar geleden. We hebben er samen onze eerste cursus Sampler Quilt gedaan. Nog steeds hebben we veel contact, zij is dus een hele dierbare vriendin! Dit stapeltje kwam tevoorschijn toen haar moeder naar het verzorgingstehuis ging en ze haar huisje gingen opruimen. Haar moeder heeft dus ook niet stil gezeten! Aangezien Willemien niet besmet raakte met het quiltvirus, heeft ze mij eens lief aangekeken...

From Willemien, another dear friend in Holland, I took this small stash of fabrics with me to Brazil. I know her for about 20 years when we both lived in Marietta - Georgia (USA). Together we went to our first Sampler Quilt course. We are still in close contact and she is a special friend. This fabric stash is from her mothers place. Because she didn't get the Quilers bug she looked at me and smiled...

Wat zou dit nou worden? Sssst, niet verklappen!
Any idea what I am going to do with it? Shhh, it's a secret!


En dan wordt er af en toe ook nog getimmerd aan wat huisjes, ik loop hopeloos achter...
My own construction site, I am hopelessly behind...

 En bij de Pies & Tarts heeft de bel voor de laatste rondjes ronde geklonken!
Maar het rondje wordt erg langzaam afgelegd, en nu snap je ook wel waarom!

The bell for the last rounds of circles has sounded for the Pies & Tarts!
This round goes very slow, but now you understand why!


Zo, jullie weten waar je me kan vinden! Ik ga gauw weer verder, toedels!
So, now you know where to find me! Toodles!

Groetjes uit Brazilië,
Hilde

5 comments:

 1. So many lovely projects. You really never have a dull moment. I'm looking at your "piece and Tarts" and can't really see what you are doing. But I'm sure it's going to look great in the end. Have fun in all your corners ;).

  ReplyDelete
 2. Lekker bezig!!!
  Veel plezier met alles wat je aan het doen bent!
  Liefs Marijke

  ReplyDelete
 3. Why do we have to sleep, clean, cook and eat? All those things are a waist of time. Let's all just sew!!
  Lovely projects!! xxx

  ReplyDelete
 4. Hei,
  Wat leuk om te zien dat er meerderen zijn die zich enorm blij kunnen voelen met nederlandse stofjes.
  Ik heb zelf ook weer het een en ander meegenomen.
  Groetjes Frederika

  ReplyDelete
 5. Heerlijk toch, zo bezig zijn. Ik wou dat dat mij lukte!

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!