Saturday 31 December 2011

This week went by so fast!

We stayed a few days in Paraty, a small old village on the coastline of the state Rio de Janiero. It was simply wonderful, being there with my family. Together we walked the streets, visited small beaches by boat and shared stories for hours. Here are a few pictures to give you an idea.

We zijn een paar dagen in Paraty geweest, een klein dorpje aan de kust in de staat Rio de Janeiro. Het was geweldig om daar met mijn gezin te kunnen zijn. Samen een paar dagen door het dorpje dwalen, een boottocht langs een paar strandjes en heel veel bijkletsen. Hier zijn een paar foto's om een beetje mee te genieten.
The kids have returned already to their own place in London and NYC and the house is empty again. It all went by too fast! That's what happens when you are having fun!

De kinderen zijn alweer naar hun eigen plek in Londen en New York City en het huis is weer leeg. Het is allemaal veel te snel voorbij gegaan! Zo gaat dat nu eenmaal als het fijn is.

Groetjes vanuit São Paulo
Hilde

6 comments:

 1. Je ziet er gelukkig uit zo met je gezinnetje en ooo zon!!! Is het nu zomer in Brazilië?
  Tot 13-1?! Fijne jaarwisseling,
  liefs Marijke

  ReplyDelete
 2. Wat een rust op de foto's, in Nederland rennen we het oude jaar uit. Fijne jaarwisseling en een gezond en creatief 2012!
  http://quiltaart.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Dat ziet er lekker zonnig uit. Heel wat anders dan het druilerige weer hier in Nederland. Maar het gezellig samen zijn is er niet minder door!!!
  Dat heel 2012 gezellig, gezond en hobby-vol mag zijn:-)

  ReplyDelete
 4. Alvast een heel goed uiteinden en een heel goed begin voor 2012, met veel liefde geluk en gezondheid en creativiteit

  Gr Joke

  ReplyDelete
 5. What a wonderful holiday with your family!
  Be happy for these days with the kids!
  Best wishes for the New Year!

  ReplyDelete
 6. Your pictures are beautiful. It sounds like you had a wonderful week.

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!