Monday 29 October 2012

The day after

my table at the SP Night Market
Mijn hoofd is nog steeds een beetje leeg na alle dozen die ik afgelopen week gemaakt heb. Maar het was wel heerlijk om te merken dat de creativiteit eruit spoot! Al zeg ik het zelf ;-)
Gisteren was de verkoop en het lukte mij er (maar) 3 te verkopen! Andere vendors verkochten nog minder, dus ik mocht niet klagen...

My head is still spinning after last week's hard work on making boxes. It was just wonderful to feel all that creative energy flowing, that's for sure!
Yesterday the sale took place and I was able to sell 3 (only)! 
Other vendors sold less, so I am happy.

Ondertussen krijg ik emails uit NL met vragen of ik bepaalde dozen nog heb, dus de verkoop gaat gewoon door! Over 3 weken ga ik weer bij mijn ouders langs en kan dan bestellingen daar op de bus doen. Ook overweeg ik een Etsy winkeltje te beginnen! 

In the mean time I get emails with questions if I still have boxes for sale! So if you are interested in one of my boxes, just let me know. In 3 weeks time I will be traveling to The Netherlands, which makes posting a little bit easier. 
I might open an Etsy shop soon!

Groetjes uit Brazilië,
Hilde

5 comments:

 1. Wat jammer dat er zo weinig is verkocht. Je dozen hadden veel beter verdiend!

  ReplyDelete
 2. Hilde, toch fijn dat je 3 verkocht hebt. En leuk een Etsy winkeltje!!
  Groetjes, Hennie

  ReplyDelete
 3. Ik verheug me op mijn doosje mag er alleen naar kijken.... aankomen nog net niet hihi!
  Geweldig vooruitzicht!
  En je winkeltje gewoon doen, niet geschoten is altijd mis!
  Lieve groetjes van Marijke

  ReplyDelete
 4. Ziet er geweldig mooi uit die dozen.

  ReplyDelete
 5. You have been busy! It's a shame that not more boxes got sold. But it's all about putting your name out there and the rest will come, you mark my word ;). I think an Etsy shop is an excellent idea!

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!