Wednesday 7 December 2011

I did it again...

Before...
Pfff, I wanna put my feet up and relax! This morning I was promoting my workshops box-making at a Christmas bazaar in São Paulo. I made some Christmas decorations to bring a festive touch to my table and by the end of the morning a few boxes found a new home and the trees, stockings and buntings came back home with me! Even Mr. and Mrs. Santa came back home ;-p 

Pfff, nu wil ik even met mijn voeten omhoog en uitrusten! Vanmorgen was ik op een kerstbazaar in São Paulo om mijn workshops dozen-maken te promoten, De afgelopen week ben ik druk in de weer geweest met het maken van kerstversiering om mijn tafel een beetje op te leuken. Geen idee of dat hielp, maar er zijn weer een aantal doosjes geruild van eigenaar en de kerstversiering kwam weer mee naar huis. Zelfs meneer en mevrouw Santa zijn weer thuis! ;-p

and after

I don't know if I will do this again. But somewhere down the line I don't want to give up. Anyway, I finally can start making our house 'Christmas proof' before the kids come home to be with us for one week (only).

Hmm, ik weet niet of ik dit nog een keertje doe. Maar ergens klinkt er een stemmetje dat ik niet moet opgeven. Nou ja, in ieder geval kan ik nu beginnen met ons huisje 'kerst-klaar' te maken voordat de kids komen logeren.When browsing all kinds of blogs there are some nice ideas coming by. The Christmas cone trees are inspired by Mai. She made them with a styrofoam cone inside, I made a simple version with a stiff batting inside.

De laatste tijd komen er leuke ideetjes langs op de verschillende blogs die ik lees. De puntige kerstboompjes zag ik bij Mai. Die van haar hebben een styrofoam cone aan de binnenkant, ik heb een simpelere versie gemaakt met een stijve voering.


Remember my KIP (knitting in progress)? Tadaaa! It is not a scarf as I mentioned before, it is more like a poncho. So easy to make and it feels so soft!

Vorige week schreef ik over mijn KIPje? Tis klaar! Het is eigenlijk geen sjaal maar meer een soort cape. In ieder geval supermakkelijk om te maken en deze voelt heerlijk zacht aan.

Me and Botero's lady in the bathroom ;o)
10 more days before my daughter comes home and 14 before I can hug my son... can't wait to have my family together again! The last time that happened is a year ago....

Nog 10 dagen voordat mijn dochter thuis komt en nog 14 voordat ik mijn zoon weer in mijn armen kan sluiten. Heerlijk om straks weer als gezin samen te zijn, de laatste keer is alweer een jaar geleden...

So hurry up and prepare the house!

Glad you came back home with me!

Ciao from Brazil, Hilde

8 comments:

 1. Nog even volhouden!! Je kraam ziet er fantastisch uit!!!
  Ik vind je cape/omslagdoek echt helemaal WAUW!
  Aftellen en dan heb jij ook weer je family quality time.
  Heerlijk!!
  Groetjes, Hubertine

  ReplyDelete
 2. The Christmas quilt is adorable. It is good to look forward to having family come to visit. Merry Christmas.

  ReplyDelete
 3. Your stall looked very inviting. Did you get some people to sign up for the classes? It's a bit like pulling teeth in the beginning, isn't it? But you'll get there, as you said, just don't give up.
  Enjoy decorating your house ;).

  ReplyDelete
 4. Jammer dat de dozen verkoop een beetje stroef gaat... maar elke verkoop is er één!
  Fijn dat je kinders gauw komen!
  groetjes Marijke

  ReplyDelete
 5. Beste Hilde,


  Je kraam ziet er mooi uit.
  De cape/omslag doek vind ik erg mooi,waar zou ik het patroon er van kunnen vinden ?
  Geniet er van dat de familie compleet is .
  Wij krijgen onze zoon hier met de feestdagen.

  Groetjes vanuit Spanje
  Anita

  ReplyDelete
 6. Je kraampje zag er leuk uit, kwam zeker door die leuke kerstboompjes. Geniet van de kerstdagen met je hele gezin. Leuke omslagdoek

  ReplyDelete
 7. Echt vol blijven houden, want je dozen zijn geweldig!
  Gisteravond was hier op het nieuws dat Brazilië geen crisis kent. De economie schijnt goed vooruit te gaan. Vrouwen gaan vaak 2 maal per week naar de schoonheidssalon,...
  In jouw mooie dozen kunnen heel veel make-up spulletjes,....
  Dus hup Brazilië dozen maken!!!

  Sterkte met de laatste dagen, zet 'm op Heldin!
  Lieve groetjes van Goof, collega moeder uit Nederland.

  ReplyDelete
 8. Jammer van de tegenvaller, want het ziet er prachtig uit! Ze weten gewoon niet wat ze missen :p En nogmaals een Ooooh uit de grond van mijn hart voor jouw kerstquiltje met santa, elke keer als ik hem zie val ik weer stil.

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!