Tuesday 4 October 2011

Packing my suitcase

with boxes this time. It is finally going to happen: tomorrow I will be at the Bazaar for an international women's group in São Paulo. The first time I wanted to go, I was still traveling and the second time my back was too painful. This is my third attempt, so that must be a good omen! ;)
I am a bit nervous of how the response will be. I have to be there on time, not to forget a little notebook, my business cards, workshop info, etc. But first I have to wrap the boxes carefully before closing the suitcase. 

Next time I will give you an update!

Mijn koffer ligt deze keer klaar om gepakt te worden met dozen! Het gaat er eindelijk van komen: morgen sta ik op de Bazaar van een internationale vrouwenclub in São Paulo. De eerste keer dat ik wilde gaan, kon ik niet omdat ik wat langer in NL bleef en de tweede keer had ik teveel last van mijn rug. Dit is mijn derde poging dus wie weet, brengt het geluk! ;)
Ik ben wel een beetje zenuwachtig hoe de reacties zullen zijn. Ik moet er op tijd zijn, mijn opschrijfboekje niet vergeten, mijn kaartjes, workshop info, etc...
Maar nu eerst even alle dozen met beschermpapier inpakken.
Volgende keer een verslag!

Ciao from Brazil! Hilde

9 comments:

 1. Waar ga je naar toe?
  grt Marijke

  ReplyDelete
 2. OOO, veel succes!!!
  Er zitten hele leuke bij een echte braziliaanse en een.. en een... ja, eigenlijk allemaal leuk...te leuk om allemaal op te noemen.
  In ieder geval ook heel veel plezier, morgen!
  groetjes Marijke

  ReplyDelete
 3. Ja, ik drukte iets te vroeg op de knop en toen stond er dus geen verhaaltje. Nu dus wel!

  ReplyDelete
 4. Als je daar geen enthousiaste cursisten mee krijgt, dan weet ik het niet meer.
  Succes morgen.
  Rose-Anne

  ReplyDelete
 5. Good Luck Hilde! Those boxes look fantastic. When did you make them all. I'm keeping my fingers crossed.

  ReplyDelete
 6. Veel plezier en succes!

  Groetjes, Beertje Zonn

  ReplyDelete
 7. Heel veel succes

  ReplyDelete
 8. Have a good and lucky day!!! Your boxes are really special and unique!!! Don't worry! Go on!!!

  ReplyDelete
 9. O wat enig Hilde, ik wens je heel veel sterkte toe, met veel verkoop,
  Nu we lezen het allemaal wel.
  Nu ze zijn schitterend
  Groetjes Joke en een fijne dag

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!