Thursday 9 June 2011

A little bit more progress made

Outside it is rainy and cold (10˚C), inside the temperature is slowly dropping; only in the kitchen near the stove we kind find some warmth. But don't think I am having troubles staying warm: while playing with the sunny colours in my different projects I forget about the cold.
O Gigante (Os Gemeos)

Buiten is het koud (10˚C) en regenachtig, binnen gaat de temperatuur langzaam omlaag. Alleen in de keuken, vlakbij het gasfornuis en de oven is het een beetje aangenaam. Maar denk maar niet dat ik het koud heb: door het spelen met zonnige kleurtjes in de verschillende projecten wordt ik helemaal warm en vrolijk!

What do you think of this one? This chap is coming together. But I realize I have to place his feet on the ground seeing this picture. To get a sense of proportion, I want to add another object, something like a streetlight.

Wat denk je hiervan? Deze kerel is bijna klaar. Nu ik deze foto zie, zie ik dat ik zijn voeten op de grond moet zetten. Om het in proportie te brengen, wil ik er nog een ander voorwerp bij plaatsen, zoiets als een straatlantaarn.

This week I cleaned up my cutting table and
made an extra photo - memo board. I covered a painters canvas with a piece of batting, a Vietnamese scarf, ribbons and buttons. Now I have my family and friends a little closer.

Eindelijk heb ik mijn snijtafel weer eens opgeruimd en een extra foto - memo bord gemaakt. Een schilderscanvas heb ik bekleed met een stukje batting, een Vietnamese sjaal, linten en knopen. Nu heb ik mijn familie en vrienden een beetje dichter bij me.


Another box came out of my hands and I like the warm combination of colours. I have to make stock in case I can join a bazaar in August. Just to promote my workshops box-making which I would like to get started one day!

Niet stil gezeten: deze doos staat nu te pronken op de tafel. Ik moet een voorraadje gaan maken voor het geval ik mee kan doen met een bazaar in augustus. Daar kan ik dan mijn dozen workshops gaan promoten. Hopenlijk komen die hier een keertje van de grond!


Ciao from Brazil, Hilde

3 comments:

 1. You have been very industrious lately. I love your photo board. That's something on my list to do as well. Rose-Anne made me a Christmas one, which I always use for my Christmas cards and I love it. Your giant is coming along nicely too.

  ReplyDelete
 2. Wat een gezellige broek heb je de gigant aangetrokken, doet mij denken aan afgelopen week het nieuws dat de reus van Rotterdam een stambeeld had gekregen mijn moeder kende hem van het in de rij staan in de oorlog voor voedsel. Ze vertelde ook dat zijn ouders juist heel klein waren. De man is niet zo oud geworden als ik het wel heb 36.....
  Ja zo'n memo board zou hier bij de computer ook heel handig zijn als die losse papiertjes, hihi!
  En weer prachtige dozen!
  XX Marijke

  ReplyDelete
 3. O Gigante is more beautiful every day!

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!