Thursday 15 December 2011

Pies and Tarts

Just a short update today. I am working on my PHD (Project Half Done) and know what I want! First I laid out the blocks with Pies on the floor and made only a few changes. Can you spot them? The bright green ones moved a bit and all blocks with purple Pie pieces are at the outer ring.

Een kort berichtje vandaag. Ik ben bezig met mijn PHD (Project half Done) and ik weet wat ik wil! Eerst heb ik alle blocks met de pies op de vloer gelegd en een paar kleine verandering gemaakt. Zie je het verschil? De fel groene blokken zijn wat verschoven en de blokken met paarse Pie-stukjes liggen allemaal aan de buitenkant.

first position

second position

third position
Now the Tarts are moving in. Did I say this project is already halfway done...? There will be another ring around it with purple blocks and green Pies... ;o)

Nu gaan de Tarts er tussen in. Zei ik nou net dat dit project al halverwege was...?
Er gaat nog een buitenste rand omheen van paarse blokken met groene Pies... ;o)


Ciao from Brazil, Hilde

6 comments:

 1. Ja weer een echte inspirerende Hilde quilt!
  Liefs Marijke

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie kleuren zitten er in.

  ReplyDelete
 3. De verschillen in het ontwerp/neerleggen zijn heel minimaal maar het gevoel kan groot zijn van: Dit is het!!! Ik vind het leuke, gedurfde kleuren. Om mij heen zie ik de pies and tarts het meest in "antieke"kleuren

  ReplyDelete
 4. It's looking great Hilde! You will have the top finished in no time.
  When are your kids arriving? Happy Christmas!

  ReplyDelete
 5. Olá Hilde ! Estou me aventurando pelo mundo do patchwork e estou cada vez mais apaixonada por ele ! Este seu trabalho é inspirador... estou ansiosa para ver a arte final ! Feliz Natal !

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!