Over mij

Hallo, ik ben Hilde Hoogwaerts - Cayman, 55 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen die alweer een tijdje de deur uit zijn. Mijn man is werkzaam in de scheepvaart, ooit begonnen als stuurman, maar later aan de wal gekomen. Voor zijn werk hebben we de afgelopen 28 jaar in 10 verschillende landen over de wereld gewoond: Rotterdam, Atlanta, Hong Kong, Genua, Barcelona, Singapore, Saigon, Sao Paulo,   Santiago - Chili en nu in Accra, Ghana.Het quiltvirus heb ik 20 jaar geleden in Atlanta, USA, opgelopen en daarna altijd bij me gehouden. Het maken van dozen begon in Singapore waar ik samen met een vriendin workshops ben gaan geven. Dit heb ik daarna doorgezet in Saigon, Vietnam, onder de naam "Geckoboxes".

Nu ik in West-Afrika woon geniet ik van het werken met de Afrikaanse print stoffen. Zowel in mijn quilts als met het maken van dozen is het heel spannend om deze bonte stoffen tot hun recht te laten komen.
In Accra geef ik bijna wekelijks workshops in dozen maken (kartonnage). Meer info kun je vinden op mijn Facebook pagina Geckoboxes

Via email ben ik te bereiken op: hilde apenstaartje geckoboxes punt com