Tuesday 12 September 2017

Back in Holland and boxes on the shelves!

Heerlijk om weer even in Nederland te zijn! Even weer frisse lucht inademen, de vrijheid hebben om te gaan en staan waar en wanneer ik wil. De enorme keuze in de supermarkt en .... nou ja, bijna alles. Ik heb het er eigenlijk nooit over, maar persoonlijk vind ik het niet geweldig om in de grote stad Accra te wonen in Ghana. Alleen het werken met de prachtige Afrikaanse stoffen vind ik leuk, verder is er nauwelijks iets te beleven. Het positieve hiervan is dat ik weinig sociale verplichtingen heb en mij volledig kan storten op het maken van quilts en dozen. Daarnaast wordt ik weinig beïnvloed door verschillende stromingen en kan ik dus helemaal mijn eigen stijl ontwikkelen. Daar ben ik superblij mee! 
Vandaar dus de grote productiviteit! ;)

I am back in Holland for a few weeks and I am loving it! It's great to be able to go outside and breath fresh air, enjoy the well stocked grocery stores, biking and more. I actually never talk about it but Accra isn't the nicest place to live. There is not so much to do and only the African fabrics keep me sane. The positive effect of this situation is that I don't have much social commitments and I can spend all my time on designing quilts and making boxes. I am able to develop my own style and I am very happy about that. Hence my productivity! ;)

Een paar dozen en quilts heb ik mee naar Nederland genomen om ze van daaruit via Etsy te kunnen aanbieden. Het is gewoon veel makkelijker om ze in Nederland op de post te doen!

A few of my boxes and quilts I brought with me to Holland to sell them trough my Etsy shop.
It's simply easier to do so from there.In mijn Etsy winkeltje kun je nog meer items vinden:
Want to see more? Check out my Etsy shop:

Items available until October 8th


Groetjes, Hilde

1 comment:

Thanks for coming by! I love to hear your comments!