Tuesday 27 March 2012

Sarah

Sarah komt vandaag taart eten! En ik geloof dat ze hier dan ook gelijk maar blijft... Nou ja, van mij mag ze hoor, ik ben er klaar voor! De appeltaart staat klaar, gisteren vers gebakken en de slagroom is geklopt.

Today Sarah will come over to have cake! And I think she has decided to stay... no worries, I am ready for it! Well, maybe I need to explain a little bit as I believe only in Holland we have this tradition when someones turns 50... Even better: click on this link for more.

Was ze nu een paar maanden eerder gekomen, dan had ik dat niet zo zien zitten. Toen voelde ik me zo depri (klik), maar dankzij de voedingssupplementen van Care for Women voel ik me weer helemaal goed! Ik heb 's morgens weer zin om op te staan en heb weer veel meer energie. Oh, ik heb nog steeds een hele waslijst hoor, van dingen die ik heel erg mis hier in Brazilië, van kinderen, familie, vrienden, fietsen, schone lucht, rust, tot kaas aan toe, maar ik kan het nu veel makkelijker accepteren, het is weer rustig in mijn bovenkamertje.

Would she have come a few months earlier, I would not have been so keen on her visit. At that time I felt down (click), but thanks to the nutritional supplements from Care for Women I feel so much better! When I wake up I look forward to the day and my energy level is up again. The list of things I miss while living in Brazil is still long, kids, family, friends, biking, clean air, silence, but I can accept it all much easier. I am more at peace.

En weet je wat nu heel erg leuk is? Sinds vorige week komen we met 3 vrouwen samen om te quilten! En vandaag is het weer zo'n dag! Ik dacht dat ze bij mij thuis zouden komen en dan zou ik ze verrassen met appeltaart, maar DH heeft iets bekokstoofd en nu zie ik ze straks voor lunch in een Italiaans restaurantje! Leren we elkaar nog sneller beter kennen!

You know what is best of all? Last week 2 other ladies and me decided to get together on a regular base for quilting! And today is the second time we get together! They were supposed to come over to my place and I would have surprised them with my Dutch apple pie, but DH has secretly contacted them and now they take me out for lunch to an Italian restaurant.

En als ik dan van de zomer weer in Nederland ben, dan vier ik mijn 50ste verjaardag met vrienden en familie gewoon nog een keer! Laat Sarah maar komen, kan ze gelijk mijn huisjes zien! ;o)

When I am home this summer, I will celebrate my 'big one' with my dear ones once again! For now Sarah may come, if she wants, I can show her my scrap houses ! ;o)Groetjes uit Brazilië,
Hilde

10 comments:

 1. Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria, in de gloriiia, in de gloooriiiiiaaaa, hieperdepiep hoera!
  Van Harte Gefeliciteerd! Nog vele gezonde jaren met veel creatief plezier gewenst! Wordt vast een hele leuk dag, wou dat ik erbij kon zijn!
  Liefs XX Marijke

  ReplyDelete
 2. Gefeliciteerd, Hilde, met je 50e verjaardag, je bent me gevolgd en ik kan je verzekeren het is goed aan deze kant van de 50!
  Vanmiddag wordt ik 'ontvoerd' door een vriendin, ik weet niet wat we gaan doen en aankomende zaterdag vier ik mijn verjaardag.
  http://quiltaart.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Nou Saartje gefeliciteerd, geniet van deze speciale dag. Gelukkig gaat het weer helemaal goed met. En smakelijk eten voor dadelijk

  ReplyDelete
 4. Het leven begint bij Saar!!! Gefeliciteerd en ben ontzettend blij voor je dat je gezellige quiltdames hebt leren kennen.
  You rock Saar!!!
  xxx
  Rose-Anne

  ReplyDelete
 5. Van harte gefeliciteerd!!! Wat leuk dat je nu ook samen kunt quilten. Het is heel leuk over de 'grens' veel meer mag en steeds minder moet. Hele fijne dag, Ineke xx

  ReplyDelete
 6. Although I have already congratulated you on FB, but I had no idea that it is your 50th!!! Happy Happy Birthday dear friend, good luck, good health and happiness and that you never run out of fabric, thread (and cardboard and paper) kiss kiss kiss

  ReplyDelete
 7. and congratulations to your 100th follower!

  ReplyDelete
 8. Van Harte Gefeliciteerd met je 50ste verjaardag!!!!
  Groetjes, Hennie

  ReplyDelete
 9. Beetje aan de late kant......maar niet minder gemeend...alsnog van harte gefeliciteerd! En ..... wat leuk: wij zijn op dezelfde dag jarig!! Niet uit het zelfde bouwjaar, maar over 4 jaar stuur je Sarah maar naar mij! Groetjes, Hubertine

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!