Friday 30 March 2012

Almost done!

The order of 20 custom boxes for a friend are almost done! She wants to give them to the teachers at school at the end of school year. I like these 2 a lot.

De 20 doosjes die een kennis besteld heeft, zijn bijna klaar! Ze wil ze aan de onderwijzers geven aan het einde van het schooljaar. Dat is al ergens in mei geloof ik.
Deze 2 doosjes zijn leuk geworden.Ik wil iedereen bedanken die me lieve mailtjes en reacties gestuurd hebben. Ook via facebook stroomden de felicitaties binnen van overal vandaan, zo hartverwarmend! Ik kan iedereen aanraden om 50 te worden! ;) DH heeft mij enorm verwend en mijn nieuw vriendinnenclubje heeft mij in het zonnetje gezet en samen hebben nog een paar steekjes gezet in onze quiltprojecten. Voor mij echt een heerlijk moment om hier in São Paulo zo samen te zitten.

I received many personal messages and comments on my last post and I want to thank everyone for their wishes for my 50th BD! DH spoiled me and my new quilting friends treated me to a nice lunch, we set together for the first time at my place and even made a few stitches on our projects. For me it was a very special moment since I arrived in São Paulo 15 months ago.

Virginia zette de laatste steekjes aan de binding van haar quilt Seven Sisters (Eats Sussex) quilt. Het is een plaatje geworden! Gelukkig mag ik ik hier een paar foto's laten zien.

Virginia was putting the last stitches on her 'Seven Sisters' (East Sussex) quilt and allowed my to post some pictures here. It measures about 60x40cm. Isn't it beautiful?
Nu even het huis opruimen voordat de weekendrommel er weer voor in de plaats komt!
And now I better clean up the house before the weekend mess comes in stead of it!

Groetjes uit Brazilië,
Hilde

5 comments:

 1. wow, 20 boxes! I want to see them all ;). Love your friend's quilt and your tarts and pies quilt (or is it the other way round?) looks like it's nearing its completion.

  ReplyDelete
 2. Fijn om te horen dat je een leuke dag hebt gehad. De doosjes zijn om op te vreten. Hoeveel heb je er nu klaar?

  ReplyDelete
 3. piep

  wauw 20 van die prachtige doosjes
  Hetgene ik won doet elke dag dienst, genieten....
  zo mooi en handig

  Heb zelf een give-away nu, kom je even kijken???

  knuf mieke

  ReplyDelete
 4. Wow, die mogen er wezen zeg, wat een mooie doosjes maak je toch. Dikke complimenten aan Virginia, dat is adembenemend mooi gedaan, ik kwijl bij het quiltwerk. En je pie&tart quilt ligt zo quasi nonchalant op de bank mooi te wezen, super!

  ReplyDelete
 5. Fijn om te lezen dat Sarah je alleen maar goeds brengt. Creativiteit, gezelligheid en energie!! xxx

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!