Tuesday 24 May 2011

New project

As you maybe know from earlier posts, I like the graffiti from the twin-brother painters Os Gemeos here in São Paulo a lot. After hearing that the building with this painting on it is going to be teared down, I thought of trying to make a quilt of 'The Giant'.

Zoals je misschien weet van mijn blog, bewonder ik de graffiti van de tweelingbroers Os Gemeos in São Paulo. Toen ik hoorde dat het gebouw waar deze tekening opstaat, afgebroken gaat worden, dacht ik dat het misschien wel leuk is om van 'The Giant' een quilt van te maken.


I am not sure how this is going to work out as I am not going to applique but sew all pieces together..
Hoe dit eruit gaat zien, weet ik nog niet. Ik wil de verschillende delen namelijk aan elkaar naaien en niet appliqueren...


My DS suddenly came home for 2 weeks! He lives and studies in NYC and we do not get to see him so often, so you can imagine I am delighted to have him around. Even more so because my DH is traveling for almost 3 weeks. This butterfly he found sitting on the pavement and stayed on his finger for about 15 minutes before flying of.

En toen stond ineens mijn DS voor mijn neus! Hij woont en studeert in New York City en komt niet zo vaak thuis, dus je kunt je wel voostellen dat ik superblij ben hem voor 2 weken om me heen te hebben. Temeer omdat mijn DH voor bijna 3 weken op reis is. Deze vlinder zat op de stoep, en bleef toen bijna 15 minuten op zijn vinger zitten voordat hij weer verder vloog.Ciao from Brazil, Hilde

5 comments:

 1. Great new project, Hilde. I can't believe the butterfly sat on your son's finger for that long but he seems to have a knack with animals as the last photo clearly shows.

  ReplyDelete
 2. Eenleuke uitdaging weeer. Ben benieuwd wat je ervan maakt!
  En wat heerlijk om weer even gezelschap te hebben als je weer in de steek gelaten bent!
  Haal je moederhart maar lekker op!

  ReplyDelete
 3. I love that graffiti too! Cant wait to see how it turns out.

  ReplyDelete
 4. Wow! Os Gemeos are great!!!.....my oldest son is a writer and he was in Sao Paulo last year! It was a great experience! .....waiting for your progress!

  ReplyDelete
 5. Ik zie dat de afbeelding ook in São Paulo is (was). Heel bijzonder. En wat knap, hoe jij hem namaakt!

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!