Friday 27 May 2011

Chilling

Another week has flown by. Hanging around with my DS, cooking him some wholesome meals, watching movies, visited some museums etc. Not a lot of sewing done. Instead he helped me with a picture collage I am doing on the computer. It is going to be a present for a friend I just got to know here, but unfortunately she is already leaving SP. I will show you when she has opened it.
Tatatadah! Today I am going to a sewing group, here in São Paulo, for the first time. I will bring this quilt with me and some other small hand work. I am very much looking forward to socialize with like minded people, you know what I mean!

Weer een week voorbij, wat vliegt de tijd! Samen met mijn DS lekker rondgehangen, hem eens goed te eten gegeven, samen films gekeken, een paar musea bezocht, etc. Niet zoveel achter de naaimachine gezeten dus. In plaats daarvan heeft hij mij geholpen met een foto collage die ik op de coputer aan het maken ben. Het is een cadeau voor een vriendin die ik hier pas heb leren kennen, maar nu alweer vertrekt uit SP. Ik zal het je laten zien als zij het heeft uitgepakt.
Jippie! Vandaag ga ik voor de eerste keer naar een quilt/naai-groepje, hier in São Paulo. Deze quilt neem ik met me mee, samen met wat klein handwerk. Ik kijk er erg naar uit om een nieuw clubje van gelijk gestemde zielen te leren kennen, je snapt vast wel wat ik bedoel!


I entered this quilt in the weekly contest of the Quilting Gallery. This time the subject is 'wildlife'. If you like to vote for my quilt please click on the logo, here down below, this will bring you to the website. Thanks for your vote!

Ik heb deze quilt aangemeld voor de 'weekly contest' van de Quilting Gallery. Het onderwerp van deze week is 'in het wild levende dieren'. Als je op mijn quilt wilt stemmen click dan op het logo hieronder, dan kom je op hun website. Alvast bedankt voor jouw stem!


Ciao from Brazil! Hilde

7 comments:

 1. Have already voted! Good luck my friend. I hope you'll meet lots of lovely people today. Let us know how it went.

  ReplyDelete
 2. Wat leuk dat je overal mensen tegenkomt met eenzelfde hobby. Ik had gisteren nog een mevrouw uit Brazilië in de winkel. Ze sprak maar een klein beetje Engels, maar het contact was leuk.

  ReplyDelete
 3. Heel veel plezier bij de nieuwe bee, vast kom je weer met nieuwe ideeën thuis!
  liefs Marijke

  ReplyDelete
 4. Hilde,

  Votei em seu quilt no quiltin gallery, e vi que você tem muitas chances! Parabens, é um belo e criativo trabalho.

  Visite meu blog também.

  http://frawfrawcrawcraw.blogspot.com

  (sou do grupo patchepinte)

  ReplyDelete
 5. Oi Hilde,

  Não consegui encontrar o local pra votar em seu trabalho. Sou do grupo patchepinte.

  bj

  ReplyDelete
 6. Leuk om gelijkgestemden te gaan ontmoeten, ik heb op je gestemd!
  http://quiltaart.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Your quilt is beautiful! I love the colors and shape placements! I voted for you.

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!