Sunday 1 July 2018

It's been a bit quite over here...

Het is de afgelopen maanden stil geweest op mijn blog. Mijn wereldje stond op zijn kop door ziekte en uiteindelijk overlijden van mijn vader. Gelukkig kon ik mijn ouders bijstaan tijdens het ziekteproces dat ruim 2 maanden duurde. 
Mijn creativiteit was ineens tot stilstand gekomen totdat ik een verzoek voor theedozen binnenkreeg van een Cottage Retreat in Ghana. Dat gaf mij precies de goede afleiding.

It's been a bit quite over here due to family circumstances. My world turned upside down when my father became ill and died shortly afterwards. Luckily I was able to be with my parents and support them these past 2 months.
My creativity was on hold, until I got a request for some tea boxes for a soon to open Cottage Retreat in Ghana. This was the perfect distraction for me.


De stoffen komen uit Helmond dus als ik in Nederland ben kan ik heerlijk fijn blijven spelen met de Afrikaanse prints.

The fabrics are made and bought in Holland and this gives me the opportunity to keep on playing with African prints when I am there.

Deze kleine doosjes (9x9 cm) zijn ook gemaakt met stof uit Nederland en zijn besteld door een winkel in Accra. Dus ondanks een lange afwezigheid heb ik toch een beetje kunnen werken.

 These small gift boxes are made with Dutch wax prints as well and are for a shop in Accra. Despite a long absence from my studio in Accra, I was able to do a bit of creative work.


Nu ben ik weer voor even terug in Accra. We gaan namelijk weer verhuizen....
Maar eerst heb ik deze dozen nog verder afgemaakt met een mooie kraal als afwerking.

I am back in Accra just for a short time only. We are going on the move again...
But first I finished these boxes with some beads for the finishing touch.

Groetjes, Hilde

5 comments:

 1. Gecondoleerd met het verlies van je vader, moge mooie herinneringen aan hem je altijd omringen...
  Prachtig de dozen heb wel weer een favoriet!
  En... ben nieuwsgierig waar je naar toe verhuist... Al aan het pakken?
  Sterkte voor jou en familie, lieve groetjes van Marijke

  ReplyDelete
 2. Gecondoleerd Hilde. Één van je ouders verliezen is heel verdrietig. Wat fijn dat je er toch voor je ouders kon zijn. Ik begreep dat jullie weer naar Nederland komen?

  ReplyDelete
 3. My condolences for the loss of your father. The kaleidoscope quilt is so beautiful and i love the black background!
  Myrto

  ReplyDelete
 4. Wat heb je een verdrietige tijd achter de rug. Dat heeft tijd nodig om verwerkt te worden! Dan is dit project een goede afleiding, elke doos is een plaatje. Die geweldige prints stimuleren je creativiteit....elke doos een nieuwe mogelijkheid. En dan ook nog die beeldige kralensluitingen!

  ReplyDelete
 5. Hilde, gecondoleerd met het verlies van je vader. Gelukkig dat je de mogelijk had om bij je ouders te zijn tijdens deze moeilijke periode. Zelf ook een hele tijd niet geblogd. Fijn dat je weer een beetje creatief kon zijn om wat opdrachten te doen. Sterkte met alles en succes met de verhuizing.....weer. Groetjes, Hennie

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!