Thursday 23 February 2012

Assembly lines


Finally! My first houses from scraps are rolling from the assembly line. First I tried the paper piecing way, but that didn't do it for me. With a second set of templates I decided to take the machine piecing road. So when I am not cleaning, at yoga, the gym or whatever than working at this assembly line is my morning job!

He he, eindelijk! De eerste huisjes van scraps rollen van de lopende band. Eerst met paper piecing geprobeerd, maar dat liep niet helemaal zoals ik wilde. En nu dan met een 2de set malletjes loopt het redelijk gesmeerd onder de naaimachine door. Als ik niet loop te poetsen, of bij yoga in de knoop lig, of bedolven onder gewichten in de gym, dan sta ik 's morgens achter de lopende band van de huisjesfabriek!

What else? When I decided not to participate in the next bazar, simply not enough boxes in stock and I have other things that I want to do, I received an email: "for teacher presents in May I would like to buy your boxes.... can you make me 15 pieces?" :o) This gives me enough time to start another assembly line! This is my afternoon job!

Wat nog meer? Toen ik vorige week besloot om niet mee te doen met de volgende bazaar, vanwege een te kleine voorraad en ik geen zin heb om me te haasten, kreeg ik een mailtje. Of ik voor de maand mei 15 dozen kon maken voor juffen en meesters op een school. :o) Dit geeft mij genoeg tijd om de komende tijd de volgende lopende band te maken: dit is mijn baantje voor de middag!And in the evening? Working on my Pies & Tarts. 
En 's avonds? Dan werk ik aan de Pies & Tarts.

How about the carnival in Brazil? 
We will be going this coming weekend to Rio de Janeiro to watch the parade of the finalist! 

Heb je nog iets gedaan aan carnaval in Brazilië?
We gaan komend weekend naar Rio naar de optocht van de finalisten kijken!

Groetjes uit Brazilië, Hilde

6 comments:

 1. Wow, you have a real little "factory" going at your house. It seems you are on a roll! Good for you, keep it up ;).

  ReplyDelete
 2. Zooo al een dikke week huisjes!
  Leuk dat je ook bent begonnen!
  Fijn dat je een opdracht hebt!
  groetjes Marijke

  ReplyDelete
 3. Wat worden je huisjes mooi!!! Dat was een heleboel snijwerk, maar nu kun je lekker bouwen. xxx

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie opdracht!!! Proficiat!
  Ben benieuwd naar het carnaval van Rio.

  ReplyDelete
 5. Een fabriekje :-). De stofjes van de huisjes zijn erg mooi gekozen, heel apart. Gefeliciteerd met de opdracht. Veel plezier bij de optocht!

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!