Thursday 12 January 2012

Custom Made Sewing Box

Hennie asked if I could me her a Brazilian sewing box, and I could not refuse. Since the PincushionSwap from 2010 we still keep in contact. Than the one and only friend who made me feel welcome in Brazil right from the start, but left for Sri Lanka a few months later :( , asked me for 2 boxes to keep her business cards together. Yep, will do that!

Toen Hennie mij vroeg of ik een Braziliaans naaidoosje voor haar wilde maken kon ik natuurlijk niet weigeren! Sinds de Pincushion Swap van 2010 hebben we nog steeds kontakt. En toen vroeg mijn vriendin, die mij vanaf het eerste moment in Brazilië opving, maar helaas een paar maanden later alweer vertrok voor Sri Lanka :( , of ik voor haar 2 doosjes voor haar businesskaartjes wilde maken. Jeetje, zei ik, heb je nu al zoveel nieuwe kennissen? Ok, doe ik!

slowly coming together
my own sewing box in the background to the right

almost done

the inside

DONE!
They will go in my suitcase to Holland and next week delivered to their new owners. The sewing box will go by mail and the other two hand-delivered when I will see my friend in The Hague. She will be there at the same time, I am so happy! 

De doosjes gaan mee in de koffer als ik volgende week naar Nederland vlieg. Het naaidoosje gaat daar op de post en de andere twee kan ik persoonlijk aan mijn vriendin geven, want zij is dan ook toevallig in Den Haag. Heerlijk!

The two weeks in Holland are fully booked with visits to family and friends! A sharp contrast to the often lonely days in São Paulo. It will be hard to go back...

De twee weken dat ik in Nederland ben zijn helemaal vol met bezoekjes aan familie en vrienden, een groot contrast met de vaak eenzame dagen in São Paulo. Het zal weer moeilijk zijn om terug te gaan naar Brazilië...


Groetjes uit Brazilië,
Hilde

5 comments:

 1. Gorgeous boxes as always! I'm sure you can't wait wait for your trip. Safe travels!

  ReplyDelete
 2. Mooie dozen!
  groetjes Marijke

  ReplyDelete
 3. Mooie doosjes.
  Goede vlucht naar Nederland !

  ReplyDelete
 4. O Hilde wou dat ik naast je woonden en dat ik nu heerlijk samen met jou dozen zat te maken, toen ik in de UK woonden heb ik wat dozen gemaakt en nu ik die van jou zien, gaan mijn handen weer tintelen
  Ze zijn schitterend
  Groetjes Joke en een hele fijn vakantie alvast en geniet

  ReplyDelete
 5. Hilde, wat geweldig!!! Echt super leuk ziet het doosje eruit!!
  Heel veel plezier in Nederland volgende week!
  Groetjes, Hennie

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!