Wednesday 14 September 2011

Here is my first Giveaway!

About 1 year ago, I started my blog about my 2 main passions box-making & quilts and my move to Brasil and I recently had my 100th post while the visits counter hit the 25.000 marker! 
To thank you all for your visits to my blog, your often inspiring comments and support during the past year I have made a special giveaway present: a small box for your sewing tools with a Brazilian taste!


Ruim een jaar geleden begon ik deze blog om te vertellen over mijn 2 passies dozen maken en quilten en mijn verhuizing naar Brazilië. Een tijdje terug had ik mijn 100ste post en de bezoekers aantallen passeerden de mijlpaal van 25.000! Om jullie te bedanken voor jullie bezoekjes aan mijn blog, jullie vaak lieve en inspirerende woorden gedurende het afgelopen jaar heb ik een special giveaway kadootje gemaakt: een naaidoosje met een Braziliaanse twist.


Brazilian stamps with a design of a sewing lady and a tassel made out of special ribbons from Salvador-Bahia decorating the outside and on the inside a 'patchwork ' of my paper scrap stash and a small pincushion.

Braziliaanse postzegels met een naaister als afbeelding en een 'kwastje' van lintjes uit Salvador-Bahia aan de buitenkant en een patchwork van papieren van mijn restjes stapel aan de binnenkant.


What do you need to do to put your name in the hat for this giveaway?

To enter this giveaway, you must be a follower of my blog and leave a comment telling me you are a follower and why you would like to win this giveaway. If you want to put a note of this giveaway in your own blog, I will be very happy!

Please make sure that I have a way to contact you if you are the winner, such as a link to your blog or an email address. 

This giveaway is open until Sunday September 18th and to anyone, no matter where you live. I will draw a random winner on Monday September 19th.


Wat moet je doen om mee te kunnen doen aan deze giveaway?

Om mee te doen moet je een volger zijn van mijn blog en een berichtje hieronder achterlaten dat je een volger bent en wat je van deze giveaway vindt. Als je dit wilt door-bloggen op je eigen blog, vindt ik dat super!

Zorg ervoor dat je bereikbaar bent met bv een link naar jouw blog of jouw email adres.

Deze giveaway is open tot en met zondag 18 september en het maakt niet uit waar je woont. De gelukkige winnaar wordt maandag 19 september bekenbaar gemaakt!Ciao from Brasil, Hilde

17 comments:

 1. Ha Hilde, natuurlijk wil ik graag deze box winnen maar.... zoniet krijgen we dan een workshop van je als je in Den Haag bent? hihi!
  XXMarijke

  ReplyDelete
 2. Hoi Hoi!!!!!! Tuurlijk doe ik héél graag aan jouw give away mee, want ik ben echt verliefd op jouw dozen!!!!!!
  Weet je nog dat ik je in de tuin bij Sandra heb gestimuleerd een blog te beginnen? Ik ben blij dat je het hebt gedaan!!! Ik lees graag je berichtjes!! Ik zal het snel op mijn blog door bloggen. (maar dat maakt mijn kans natuurlijk wel weer minder ;0) )
  Chiao!!!
  Hubertine

  ReplyDelete
 3. Nou dat is wel een hele mooie give away. Je hebt een geweldig leuke blog en ik lees regelmatig je avonturen, hopelijk blijf je nog lang schrijven van je mooie maaksels.

  ReplyDelete
 4. Happy BlogBirthday! You have got important numbers on "Quilts and Boxes": your works are really special!
  I have no boxes like your Brazilian box: it's a particular gift for a quilter! Thanks for the giveaway!

  ReplyDelete
 5. Gefeliciblogged!! De prachtige werkstukken die je maakt zijn altijd weer het bekijken dubbel en dwars waard. En deze doos wil ik graag in mijn nieuwe werkkamer tentoonstellen.....

  ReplyDelete
 6. Wow, what a wonderful give away. Although I feel a bit naughty to take part as I could easily make my own box (it wouldn't be as beautiful, I give you that).
  Here's to another year, another 100 posts and another 25'000 visitors!!!

  ReplyDelete
 7. Het is weer een prachtige doos geworden!Ik wens je veel succes en ik hoop dat we elkaar kunnen ontmoeten in Brasil!!
  Liefs,Joke

  ReplyDelete
 8. Ach wat is dit een schatje. Ik heb nog nooit zelf een doos gemaakt. Ik heb ook totaal geen idee hoe ik dat zou moeten doen. Misschien toch eens proberen, want deze ziet er geweldig uit. Dus tuurlijk wil ik graag een kansje wagen. Dank je wel.

  ReplyDelete
 9. Gefeliciteerd!!! Zoveel bezoekers verbaasd me niet want er is zoveel moois te bekijken op jouw blog. Mjah, ook ik wil graag die prachtige doos winnen, wie zou dat nu niet willen.
  Groeten uit het Haagje, Ineke

  ReplyDelete
 10. Ik kom via een andere blog hier en wat was ik blij dat ik hier even kom kijken en lezen. Wat een super leuke blog heb je !! Dus het was niet moeilijk voor mij om je volger te worden :-) Altijd leuk om andere blogs te lezen. Wat een superleuke give away heb je en ik ding heel graag mee naar die supermooie doos, wie zou die niet willen. Lijkt me moeilijk om te maken, ik heb 1x een klein doosje gemaakt maar er klopte totaal niets van, ik was zelfs een zijkant kwijt geraakt hahaha .... Nee dat laat ik dus aan andere over.
  PS. Ook ik heb een give away op mijn blog staan :-)

  ReplyDelete
 11. piep
  wat een mooie doosen die kan een naaldjesvrouw nooit genoeg hebben toch??
  erg mooi en kleurrijk!

  zal me een link plaatsen op mijn blog

  knuf quiltingmieke

  ReplyDelete
 12. wauw wat maak jij prachtige dozen
  nog gefeliciteerd trouwens
  wil graag mee doen

  groeten Djoekie

  ReplyDelete
 13. Hilde, wat leuk!! Natuurlijk doe ik graag mee!! Wat een ontzettende leuke buitenkant heeft deze naaidoos van jou! Prachtig postzegel papier.
  Ik ga m'n best doen om een linkje te zetten op mijn blog!

  Groet, Hennie

  ReplyDelete
 14. Wat een geweldige doos, die zou ik graag een goed tehuis geven. Gefeliciteerd met je eerste verjaardag, hoop nog veel van je te horen.

  ReplyDelete
 15. Wat een leuke doos heb je gemaakt ,Doet mij denken (de postzeges )aan de periode dat ik zelf in zuid Amerika gewoond heb (bolivia-cochabamba).
  ben een nieuw blog-volger, en blijf je nu volgen.
  Veel woon ,schrijf en quilt plezier.
  groetjes, Joke L

  ReplyDelete
 16. Sua criatividade é supreendente!
  A caixa está maravilhosa, adoraria ganhá-la.
  Tomara que a sorte esteja do meu lado:)
  Bj
  Ivanete

  ReplyDelete
 17. Via Hubertina kwam ik op jou blog. Nu is het me niet te doen om deze box hoor, maar een Nederlandse in het buitenland, dan wil ik altijd even weten hoe dat zo iemand vergaat, vooral om dat ik al meer dan 35 jaar uit Nederland weg ben met onderbreking,
  Ik zet je meteen even op Google, en kom dan af en toe even googleoeren!!!
  Het is een schitterende doos, Groetjes Joke uit Zweden

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!