Sunday 31 July 2011

Souvenirs from New York City and Paris

When I am in Holland, friends ask me to give a workshop in box-making. One day I will do it, but not this time around. We are busy seeing old friends and family. Some days I cook dinner at home and bring it on my bike to my dear MIL, other days I help her clean up the house. Time is flying by and I enjoy every minute!

Als ik in Nederland ben zijn er altijd vrienden die vragen of ik een workshop kan geven. Dat lijkt me heel leuk en gezellig maar deze keer komt het er echt niet van. We zijn druk met vrienden en family. Af en toe kook ik een maaltijd voor mijn MIL en andere dagen help ik haar een beetje met het opruimen van het huis. De tijd vliegt voorbij en ik geniet van elke minuut.

In between I worked on two boxes for my SIL. She asked if I could make a jewelry box for a good friend of hers. It had to match the NYC wallpaper in her friends bedroom. Red colour inside please! Sure!

Tussendoor heb ik aan 2 dozen gewerkt voor mijn SIL. Ze vroeg of ik een sieradendoos kon maken voor haar vriendin, passend bij het NYC behang in de slaapkamer. Rood aan de binnenkant! Natuurlijk!She loved it! So, can you make another one? For my future DIL? This time Paris and purple inside. Okay, but no more after Paris! I could not find purple for the inside so used a bright pink, I think it is just as fine!

Ze vond de NYC doos prachtig! Ach, kun je er nog eentje maken? Voor mijn aanstaande DIL? Deze met plaatjes van Parijs en paars aan de binnenkant. Dat is goed, maar dat is de laatste hoor!


Just finished the Paris box and I will jump on my bike to deliver the box and go for dinner with the family. I do not need to cook this time!

The doos is klaar en nu ga ik op de fiets om hem af te leveren en met de family een hapje te gaan eten. En ik hoef niet te koken!

Greetings from Holland! Hilde

4 comments:

 1. Swoon! The boxes are so beautiful. Did you have photos of both places, or where did you get them from? And you must have all the box making material at home in the Netherlands too. Makes me want to make boxes again ;).

  ReplyDelete
 2. Mooie dozen. Ja een workshop dat is natuurlijk geweldig, maar ja we wonen niet naast elkaar en jij hebt het te druk. Familie en vrienden gaan nu eenmaal voor.

  ReplyDelete
 3. Steeds als ik jouw mooie dozen zie denk ik zal ik daar ook eens aan beginnen, maar misschien beter van niet. Er is al veel textiel en garen in huis en ik ben niet zo opruimerig.Je nieuwe dozen zien er weer geweldig uit!! Nog fijne dagen in Nederland.

  Groeten van Veronique.

  ReplyDelete
 4. Dus je bent in Nederland!

  Leuk. Ik zag mooie foto's van je moeders tuin! Ze heeft dezelfde kleur papaver als hier in onze tuin staan. Mooi he!

  Geniet nog even van je vakantie!!

  Groetjes Thea♥

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!