Wednesday 15 June 2011

Packing my suitcase

My DH and I are going to make a trip to Salvador, Bahia, a village in the north-east of Brazil! It is about 2000 km from São Paulo. We are going to visit the old village and relax for a few days at the beach. What to bring!? I have been busy planning this trip for some time, reloaded the battery of my camera, sorted out colours, sharpened my needles, laying out my necessities on the table. I think I have all I need for this trip.

Mijn DH en ik gaan een reisje maken naar Salvador, Bahia, een stadje in het noord-oosten van Brazilië. Het ligt 2000 km van São Paulo vandaan. We gaan er de oude stad bezoeken en een paar dagen op het strand luieren. Wat zal ik in de koffer stoppen!? Ik ben al een tijdje bezig met het plannen van deze reis, de batterij van mijn camera is opgeladen, ik heb kleuren uitgezocht, de naalden geslepen en alle benodigdheden op tafel uitgestald. Ik geloof dat ik alles heb.

Green and blue colours are my favorite for this trip. Most of us use a lighter colour for the background but, as usual, I prefer something different. ;)

Groene en blauwe kleuren wil ik gebruiken tijdens deze reis. De meesten gebruiken een lichte achtergrond voor dit project, maar, zoals gewoonlijk, wil ik gewoon weer iets anders. ;)

Alarm clock is set; we have to get up early to get to the airport in time before the famous traffic jam of São Paulo. Looking forward to some warm and sunny days, never mind the prediction of some showers! With my green and blue project in my suitcase this trip can't go wrong!

The alarmklok staat aan; we moeten vroeg op de beroemde files van São Paulo te ontwijken en op tijd op het vliegveld te zijn. We kijken uit naar een paar warme en zonnige dagen, af en toe een regenbui maakt niet uit. Met mijn blauw en groene project in mijn koffer wordt deze trip genieten!

PS: the little Giant is ready to be quilted, waiting for my return
PS: de kleine reus ligt klaar om gequilt te worden, volgende week als ik weer terug ben

Ciao from Brazil, Hilde

6 comments:

 1. Have a great time at the beach (with your pies, I love those already made) and looking forward to hearing all about it when you get back.

  ReplyDelete
 2. Hallo Hilde,

  Ik wens je erg veel plezier op je tripje!!

  Doe lekker rustig aan!

  Groetjes Thea♥

  ReplyDelete
 3. Geniet van de warmte en elkaar, veel plezier!
  groetjes Marijke

  ReplyDelete
 4. Que bacana que voce ficou entre as melhores.Foi umprazer votar,pois voce faz coisas muito lindas.Beijosss

  simone/poa


  www.simonert.blogspot.com

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!