Wednesday 30 March 2011

Quilt shop hop in Holland

Seen at/gezien bij 'De Schapekop' quiltshop in Nieuwpoort
Seen at/gezien bij de Provence in Schoonhoven

Together with my friend Rose-Anne, whose quilt was one of the finalists in Lancaster last week, I went on a quilt shop hop through the Dutch countryside! She happens to be in Holland at the same time! 
And of course I had to take pictures from the small pincushions I saw! I could not resist buying typical Dutch fabric called Paapjestof. This is hand printed fabric and comes in stunning colours.  
Rose-Anne spoiled me for my birthday with fabric and a book from one of my favorite fabric designers K. Fassett.  

And last but not least it is almost April 3rd and there is still time to sign in for the International Pincushion Swap! Samen met mijn vriendin Rose-Anne, wiens quilt vorige week op de tentoonstelling in Lancaster als een van de finalisten hing, ben ik op een quiltshop hop gegaan. Toevallig is zij ook deze week in Nederland.  
We genoten van het mooie weer en het Hollandse landschap  en reden via Nieuwpoort naar Schoonhoven. Toen ik deze kleine speldenkussentjes zag, moest ik natuurlijk even een foto maken! Bij De Schapekop kocht ik een stapeltje Paapjestof in prachtige kleuren. Rose-Anne verwende mij met een verjaardagskado: stofjes en een boek van K. Fassett.  

En nog even dit: je kunt je nog steeds aanmelden voor 
de Internationale Pincushionswap
En wel tot 3 April aanstaande!  
 Greetings from Holland, Hilde

3 comments:

 1. It looks like you and Rose-Anne are having a wonderful time together. Enjoy! Vreni x

  ReplyDelete
 2. Hallo Hilde,

  Die stoffen van Paapje zijn natuurlijk spellie voor je bekkie!
  Ik heb zelf bij Handdrukkerij de Vlinder gewerkt(bestaat niet meer)maar die kleuren zijn het einde.Dat vind ik nog steeds.
  Als je zoiets eenmaal mooi vind......
  gelukkig heb ik nog een heleboel restjes daar van liggen!

  Leuk dat je in Nederland bent! Geniet ervan!!

  Groetjes Thea♥

  ReplyDelete
 3. OO, de winkel Provence, daar wil ik ook nog een keer naartoe !

  ReplyDelete

Thanks for coming by! I love to hear your comments!